Ένας Βρετανός μαχητής του Ισλαμικού Κράτους διακήρυξε ότι η τρομοκρατική οργάνωση σχεδιάζει νέες επιθέσεις στη Δύση, σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Το σύντομο κλιπ δείχνει έναν νεαρό άνδρα που μιλάει απευθείας στην κάμερα, με βρετανική προφορά, και προειδοποιεί για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ιταλία και την Τουρκία, ενώ απειλεί ότι θα σφαγιάσουν τους πολίτες στα σπίτια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο πιθανώς να έχει κινηματογραφηθεί στη συριακή πόλη Ράκα, το αυτοαποκαλούμενο «προπύργιο» του Ισλαμικού Κράτους, κατά τις πρόσφατες μάχες μεταξύ των τζιχαντιστών και των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας (SDF).

«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον νέο φαραώ της εποχής μας, τον Ντόναλντ Τραμπ! Μπορεί να έστρεψες το βλέμμα σου στη Ράκα και τη Μοσούλη, αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη. Αν το επιτρέψει ο Αλλάχ, θα σας σφάξουμε μέσα στα σπίτια σας» λέει κουνώντας το χέρι απειλητικά στην κάμερα, προτού επιστρέψει στο οπλοπολυβόλο του και συνεχίσει να πυροβολεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης