Ακυρώσεις πτήσεων και μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του αεροδρομίου της Βρέμης, στη Γερμανία, προκάλεσε πριν δύο ημέρες η εμφάνιση ενός UFO στον εναέριο χώρο.

Το αεροδρόμιο δήλωσε ότι το Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο εμφανίστηκε στο ραντάρ του πολλές φορές μεταξύ 16.30 και 21.30 τοπικής ώρας. Εξαιτίας της εμφάνισής του σήμανε συναγερμός. Σύμφωνα με το Euronews, ακυρώθηκε μια πτήση από τη Φρανκφούρτη, ενώ μία άλλη από το Μόναχο, εκτράπηκε στο Ανόβερο. Η αστυνομία, που έστειλε ένα ελικόπτερο για να διερευνήσει το περιστατικό, παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τι ήταν το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, σε ένα παρόμοιο περιστατικό στη Σαξονία την Κυριακή, το UFO αποδείχθηκε ότι ήταν ένα τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο αερόπλοιου.

Στο μεταξύ στο διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο αυτοπτών μαρτύρων. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έντονη συζήτηση σε μπλογκ και σε ιστοσελίδες και το μελετάει η αστυνομία. Έρευνα διεξάγεται και για ενδεχόμενη απειλή των αερομεταφορών, η οποία θεωρείται έγκλημα στη Γερμανία και τιμωρείται τουλάχιστον με 4ετή φυλάκιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης