Γυναίκα από το Τέξας των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι δέχθηκε γροθιές και ξυλοκοπήθηκε, ενώ ήταν εννέα μηνών έγκυος, από αστυνομικούς του γραφείου του σερίφη της κομητείας του Χαντ.

Η Ντεάνα Ρόμπινσον, 38 ετών, ισχυρίζεται ότι της τοποθετήθηκαν χειροπέδες και δέχθηκε επανειλημμένα γροθιές, ενώ την πίεζαν πάνω στον πάγκο της κουζίνας, προκαλώντας της μελανιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα δημοσιοποίησεστο διαδίκτυο βίντεο από το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε, σύμφωνα με την ίδια, στις αρχές Μαρτίου.

Στο βίντεο η ίδια ακούγεται να ουρλιάζει, ενώ οι άνδρες του σερίφη και η Πρόνοια προσπαθούν να της πάρουν το 18 μηνών παιδί της, λόγω έρευνας για περιστατικό οικιακής βίας.

Η κα. Ρόμπινσον σημειώνει ότι ζήτησε να δει δικαστική απόφαση, ωστόσο δεν της επεδείχθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βάζω το σώμα μου μπροστά στο παιδί μου ενώ οι αστυνομικοί ουρλιάζουν», σημείωσε η κ. Ρόμπινσον.
Η γυναίκα συνελήφθη και πέρασε έξι ημέρες στη φυλακή για αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση κατά αστυνομικού. Τελικώς γέννησε ένα υγιές αγοράκι στις 15 Μαρτίου.

Η κα. Ρόμπινσον, βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, σημειώνει ότι η υπόθεση που αφορά στο μεγαλύτερο παιδί της και για την οποία οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της έχει να κάνει με διαμάχη που είχε με τον σύζυγό της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης