Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Μεγάλη Βρετανία από τη δημοσίευση βίντεο που υποτίθεται ότι παρουσιάζει τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Άντριου, να μιλά εντελώς άνετος με νεαρή, αιθέρια ύπαρξη στο σπίτι του αυτόχειρα Τζέφρι Επστάιν, στη Νέα Υόρκη.

Στη δημοσιότητα βγήκε εχθές βίντεο, του οποίου η αυθεντικότητα απομένει να επαληθευτεί, που παρουσιάζει τον πρίγκιπα της Μεγάλης Βρετανίας, Άντριου, 8ο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, στο μέγαρο του μακαρίτη, καταδικασμένου για μαστροπεία ανηλίκων, Τζέφρι Επστάιν, στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις χτες, υποτίθεται ότι τραβήχτηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 2010 και παρουσιάζει τον αυτόχειρα Επστάιν να συνοδεύει ξανθιά ύπαρξη εκτός της έπαυλης.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα αργότερα, ένας άντρας που φέρεται να είναι ο ίδιος ο δούκας της Υόρκης, πρίγκιπας Άντριου, φαίνεται στην πόρτα να χαιρετά μια μελαχρινή, αυτή τη φορά, αιθέρια ύπαρξη.

​Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, που μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, «ο πρίγκιπας φαινόταν εντελώς άνετος» στο σπίτι του Επστάιν.

«Είπε λίγες κουβέντες στο κορίτσι και έπειτα αυτό έφυγε με κατεύθυνση προς το Central Park. Ο πρίγκιπας Άντριου φαινόταν πολύ-πολύ άνετος, σε τέτοιο βαθμό που θα νόμιζες ότι το σπίτι του άνηκε.

Να σημειώσουμε πως το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε μόλις λίγες ώρες αφού ο δούκας της Υόρκης είχε απαθανατιστεί να περπατά με τον αυτόχειρα, καταδικασμένο για μαστροπεία, δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Τζέφρι Επστάιν.

View image on Twitter

​Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Μπάκινγχαμ έχει πολλές φορές στο παρελθόν αρνηθεί οποιαδήποτε απρεπή σχέση του πρίγκιπα Άντριου με τον Τζέφρι Επστάιν.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται η Daily Mail, ο 8ος διάδοχος του βρετανικού θρόνου κάθεται, τελευταία, σε ανάμενα κάρβουνα, μετά την επαναφορά στη δημοσιότητα της φιλίας του με τον Επστάιν.

Και όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, έφυγε μαζί με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον, για Ισπανία, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: sputnik.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης