Έχουν περάσει τέσσερις ημέρες μετά το μακελειό στο γκέι κλαμπ του Ορλάντο και οι αμερικανικές Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν στοιχεία για τον δράστη, Όμαρ Ματίν, που σκότωσε τα ξημερώματα της Κυριακής 49 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 53, προτού πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον δράστη της μεγαλύτερης μαζικής δολοφονίας στα χρονικά των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γυρισμένο πέντε χρόνια πριν, το απόσπασμα προέρχεται από το ντοκιμαντέρ «Τhe Big Fix» που πραγματεύεται την μεγάλη μόλυνση στον Κόλπο του Μεξικού το 2010, μετά την διαρροή πετρελαίου από τις εγκαταστάσεις της BP.

Ο Ματίν εμφανίζεται να έχει καταγραφεί από κρυφή κάμερα. Εκείνη την περίοδο εργαζόταν ως υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι και φύλαγε νυχτερινές ώρες μια παραλία στη Φλόριντα, όπου πραγματοποιούνταν εργασίες καθαρισμού. Στο βίντεο-ντοκουμέντο συνομιλεί με μια γυναίκα που βρίσκεται σε αυτοκίνητο.

Δείτε το απόσπασμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια του σύντομου «περάσματός» του στο ντοκιμαντέρ, ο Ματίν εμφανίζεται να λέει στην άγνωστη κοπέλα ότι «τα πάντα γίνονται για τα χρήματα», κατηγορώντας τους υπαλλήλους καθαρισμού ότι ελπίζουν στην πραγματικότητα να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ρύπανση και καταστροφή για να συνεχίσουν να έχουν δουλειά.

Το μαγνητοσκοπημένο υλικό έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές από τους δημιουργούς του Τζος και Ρεμπέκα Τίκελ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης