Ένα βίντεο διάρκειας δέκα περίπου λεπτών, το οποίο γυρίστηκε στο πλαίσιο ενός κοινωνικού πειράματος που διεξήγαγε ένα ισπανικό κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σοκ με όσα διαδραματίζονται σε αυτό.

Ειδικότερα στο υλικό, φαίνεται μία νεαρή ηθοποιός, η οποία υποκρίνεται ότι είναι μεθυσμένη, να κυκλοφορεί στην πολύβουη Μαδρίτη, ντυμένη προκλητικά. Η γυναίκα εμφανίζεται να τρεκλίζει και να πίνει κατευθείαν από ένα μπουκάλι ενώ περιπλανιέται στους δρόμους της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετοί άνδρες προσεγγίζουν τη γυναίκα που ζητά τη βοήθειά τους, λέγοντας ότι έχει χαθεί και ότι το κινητό της έχει μείνει από μπαταρία. Κάποιοι από αυτούς, αντί να προσφερθούν να τη βοηθήσουν όπως θα περίμενε κανείς, προσπαθούν να την πείσουν να καταναλώσει ακόμα περισσότερο αλκοόλ, προφανώς με «πονηρούς» σκοπούς.

Άλλοι είναι ακόμα πιο τολμηροί και προσπαθούν να την οδηγήσουν σε κάποιο απόμερο μέρος, ενώ ένας από αυτούς δεν διστάζει να τη στριμώξει σε ένα σοκάκι και να προσπαθήσει επανειλημμένα να τη φιλήσει με το ζόρι. Ευτυχώς επενέβη ένας συνεργάτης της κοπέλας, που παρακολουθούσε από μακριά τη σκηνή, όμως δεν μπορεί παρά να αναρωτιέται κανείς τι θα συνέβαινε αν το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβαινε βράδυ ή αν η κοπέλα ήταν πραγματικά μόνη…

Δείτε το βίντεο: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης