Ένα βίντεο κακοποίησης ενός ανήλικου παιδιού στην Πολωνία από τον άνδρα που το πρόσεχε, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο 19χρονος ,που πρόσεχε το δίχρονο παιδί,  το έβαλε στο πλυντήριο και στη συνέχεια κατέγραφε στο κινητό του το σπαρακτικό κλάμα του, γελώντας. Αργότερα ο ίδιος το ανήρτησε διαδικτυακά, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και σάλο, καθώς ο μικρούλης χτυπά απελπισμένος το τζάμι του πλυντηρίου, προσπαθώντας να βγει έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 21χρονη μητέρα του παιδιού αναγκάστηκε να αφήσει τον γιο της με έναν φίλο, καθώς η ίδια πήγε τον φίλο της στη δουλειά. Κατά την αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε φωτογραφία του παιδιού που το αναγκάζουν να καπνίσει ένα τσιγάρο. Η επίμαχη φωτογραφία βρέθηκε στον λογαριασμό της μητέρας στα social media, αν και η ίδια αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το γεγονός. Όπως είπε, άφησε το κινητό σπίτι, ενώ η ίδια ήταν στη δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και ο 2χρονος Κάσπερ δεν τραυματίστηκε, η Αστυνομία άρχισε έρευνα για κακοποίηση παιδιού, ενώ την υπόθεση ανέλαβαν και κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: eleftherostypos.gr-mirror.co.uk

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης