Αφού πρώτα διασφάλισε ότι ξανακέρδισε τις εκλογές για την Εισαγγελία της κομητείας Κόρτλαντ της Νέας Υόρκης, όπου υπηρετεί από το 2008, ο Μαρκ Σούμπεν δεν είχε λόγο να μην παραδεχθεί ότι, ναι, αυτός ήταν που πρωταγωνιστούσε σε δεκάδες ταινίες πορνό της δεκαετίας του ʼ70.

Ο Εισαγγελέας προέβη στην αποκάλυψη σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στα μέσα ενημέρωσης, αρνούμενος ωστόσο να δεχθεί ερωτήσεις μετά από τους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποκάλυψη ήρθε από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε ενωρίτερα στο You Tube και το οποίο υποστήριζε με πλούσια στοιχεία, όπως φωτογραφίες, άρθρα, πλάνα και άλλο υλικό ότι ο Μαρκ Σούμπεν ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε κάνει καριέρα ως πορνοστάρ τη δεκαετία του ʼ70 με το όνομα Γκας Τόμας.

Μέχρι την ημέρα των εκλογών για τις Εισαγγελίες στις 6 Νοεμβρίου (μαζί με τις προεδρικές των ΗΠΑ), ο Σούμπεν υποψήφιος με τους Δημοκρατικούς, διέψευδε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς. Μόλις την Παρασκευή εμφανίστηκε μετανιωμένος για αυτό, ζητώντας συγγνώμη. «Ήμουν ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικους για μια μικρή περίοδο στις αρχές της δεκαετίας του ʼ70. Ήμουν επίσης ηθοποιός σε άλλες παραγωγές όπως σε θέατρα, σαπουνόπερες και διαφημίσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη Tύπου που έδωσε ο Μάρκ Σούμπεν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Αννίτα Τριανταφυλλοπούλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης