«Από παιδί κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια» αναφέρει η λαϊκή ρήση. Κάπως έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση της 5χρονης πιτσιρίκας στη Βρετανία, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ «δικάζει» τον Μπόρις Τζόνσον για τα κορωνοπάρτι του σε βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Η πιτσιρίκα ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων, ο Βρετανός πρωθυπουργός «είπε σε όλους να μείνουν σπίτι, σωστά; Αλλά εκείνος εν μέσω lockdown πήγε σε ένα πάρτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι κακός. Και πρέπει να ζητήσει σε όλους συγγνώμη. Τώρα, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός πια», συμπληρώνει η μικρή Λειλά Σομάνι, η οποία φαίνεται εξοργισμένη με τον Μπόρις Τζόνσον.

Το βίντεο της 5χρονης έγινε viral με 55.000 χτυπήματα, όταν οι γονείς της το ανέβασαν στα social media, σχολιάζοντας αστειευόμενοι ότι η κορούλα τους είναι η «μελλοντική πρωθυπουργός».

«Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσα είχε κρατήσει στο μυαλό της. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι τα είχε μάθει όλα αυτά τόσο καλά» δήλωσε η μητέρα της 5χρονης στην εφημερίδα Daily Mail. «Πήγε κοντά στους παππούδες της και άρχισε να τους εξηγεί τα νέα. Τότε, ο μπαμπάς της άρχισε να γυρίζει σε βίντεο τον μονόλογό της», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της Daily Mail και το βίντεο

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10414175/Five-year-old-girl-explains-Partygate-grandparents-hilarious-video.html

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης