Βουλγαρία: «Λουκέτο» σε 15 ιστοσελίδες που πωλούσαν απομιμητικά προϊόντα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 13:56
Βουλγαρία: «Λουκέτο» σε 15 ιστοσελίδες που πωλούσαν απομιμητικά προϊόντα

Στο κλείσιμο 15 ιστοσελίδων, που προωθούσαν στο Διαδίκτυο απομιμητικά προϊόντα γνωστών οίκων, προχώρησαν οι βουλγαρικές αρχές, ανακοίνωσε το Yπουργείο Εσωτερικών.

Στη διάρκεια της επιχείρησης που έγινε στην πόλη της Βάρνας, κλιμάκιο της αρμόδιας αρχής διενήργησε έλεγχο σε πέντε διευθύνσεις και προχώρησε στην κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών, χρηματικών ποσών και περισσότερων από 9000 μπουκάλια αρώματος γνωστών οίκων καλλυντικών. Πρόκειται για απομιμητικά προϊόντα που θα διοχετεύονταν σε αγοραστές τόσο στη Βουλγαρία, όσο και σε άλλες χώρες, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Οι αρχές εντόπισαν έναν ύποπτο την ώρα που επιχειρούσε να αποστείλει –μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών– 117 πακέτα σε αγοραστές. Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αρχές, οι ιστοσελίδες που πωλούσαν απομιμητικά προϊόντα στόχευαν σε αγοραστικό κοινό κυρίως από τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία, μετέδωσαν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, μία από τις ιστοσελίδες που «κατέβηκαν» είχε περισσότερους από 43.000 εγγεγραμμένους χρήστες και είχε πωλήσει περισσότερα από 25.000 απομιμητικά προϊόντα αρώματος.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 13:56