Τραγικό θάνατο βρήκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ένα βρέφος 14 μηνών, ομογενών από τη Γεωργία, όταν έπεσε στο κενό από παράθυρο διαμερίσματος 4ου ορόφου πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 18.15 και ενώ ο Χρήστος Κανταίδης, 14 μηνών, βρισκόταν υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αγοράκι διέλαθε την προσοχή της γιαγιάς του, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από το παράθυρο του διαμερίσματος, από ύψος περίπου 12,5 μέτρων.

Το άτυχο αγοράκι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου γύρω στις 21.45 και ενώ προγραμματιζόταν η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως δήλωσε την Τρίτη το πρωί στα Μ.Μ.Ε. η βοηθός διευθύντρια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λεμεσού, Φαίδρα Ιωαννίδου, το βρέφος μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο σε κωματώδη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν από τη μεταφορά του, παρουσίασε καρδιοπνευμονική ανακοπή και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης για περίπου 40 λεπτά, χωρίς αποτέλεσμα» είπε η κα Ιωαννίδου, προσθέτοντας ότι από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, είχε εγκεφαλική αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και πολλαπλά κατάγματα κρανίου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης