Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 70χρονη γυναίκα στο νοτιοανατολικό τμήμα της Βρετανίας, η οποία έχασε τη ζωή τους παραμονή Χριστουγέννων, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο προσέκρουσε με δύναμη στην πρόσοψη καφετέριας και «μπούκαρε» στο εσωτερικό της επιχείρησης. Εκείνη τη στιγμή η άτυχη ηλικιωμένη καθόταν στο παράθυρο του καταστήματος και έπινε τον καφέ της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο, ενώ αρκετοί άλλοι δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του δυστυχήματος. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, τοπική ώρα (12.30 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας) στην πόλη Γουέστερχαμ. Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε σε δηλώσεις του πως ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος όταν αυτό άρχισε ξαφνικά να επιταχύνει μόνο του, έχοντας όλες τις φωτεινές ενδείξεις αναμμένες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο διένυσε μια τρελή πορεία πριν «καρφωθεί» στην πρόσοψη της καφετέριας, έχοντας συγκρουστεί νωρίτερα με δύο αυτοκίνητα και «καβαλήσει» το πεζοδρόμιο. Εκείνη τη στιγμή το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ήταν γεμάτο κόσμο, ο οποίος έκανε ένα διάλειμμα από τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο προχώρησε στον απεγκλωβισμό του άνδρα οδηγού και μια γυναίκας που επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο. Ελικόπτερο κατέγραψε εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης