Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα υπέστησαν σοβαρά τραύματα σε μια σειρά από επιθέσεις με μαχαίρι που σημειώθηκαν χθες στο Μπέρμιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

«Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι ξεκινήσαμε έρευνα για ανθρωποκτονία μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα. Ένας άνθρωπος πέθανε, ενώ ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν σοβαρά. Άλλοι πέντε επίσης τραυματίστηκαν», ανακοίνωσε η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Άντρι Στριτ, επικεφαλής της κομητείας Γουέστ Μίντλαντς, όπου βρίσκεται το Μπέρμιγχαμ, τα περιστατικά φαίνεται να συνδέονται, όμως προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα αίτιά τους.

Σε ανακοίνωσή της λίγο νωρίτερα η αστυνομία ανέφερε ότι εκλήθη περίπου στις 00:30 (τοπική ώρα), αφού ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, προτού ενημερωθεί και για άλλα παρόμοια περιστατικά που σημειώθηκαν αργότερα.

Η αστυνομία αναζητεί έναν ύποπτο 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία στο Μπέρμιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας ανακοίνωσε ότι αναζητεί έναν ύποπτο σε σχέση με μια σειρά από επιθέσεις με μαχαίρι που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Τα θύματα των επιθέσεων φαίνεται ότι επιλέχτηκαν τυχαία, ανακοίνωσε η αστυνομία, και οι επιθέσεις δεν είχαν στόχο κάποια συγκεκριμένη κοινότητα ούτε δείχνουν να συνδέονται με συμμορίες.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντόμινικ Ράαμπ, δήλωσε ότι δεν έχει πληροφορίες που να υποδηλώνουν ότι τα περιστατικά συνδέονται με την τρομοκρατία, αλλά πρόσθεσε ότι οι πολίτες θα πρέπει να «είναι πολύ προσεκτικοί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης