Βρετανία: Η αστυνομία ανακάλυψε καλλιέργεια κάνναβης στο Σίτι του Λονδίνου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 02:16
Βρετανία: Η αστυνομία ανακάλυψε καλλιέργεια κάνναβης στο Σίτι του Λονδίνου

Την πρώτη καλλιέργεια κάνναβης ανακάλυψαν οι Αρχές στην ιστορική οικονομική συνοικία του Λονδίνου, όπου τα συγκροτήματα με τα γραφεία έχουν αδειάσει λόγω του lockdown για τον περιορισμό του Covid-19, όπως έγινε την Τετάρτη γνωστό από τη βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως 826 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν σε ένα κτίριο κοντά στην Τράπεζα της Αγγλίας. Η αστυνομία ανέφερε πως υπήρξαν πληροφορίες για «έντονη οσμή κάνναβης», η οποία οδήγησε και στην έφοδο.

«Είναι το πρώτο εργοστάσιο κάνναβης στο Σίτι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στήθηκε λόγω του γεγονότος ότι κυκλοφορούν λιγότεροι άνθρωποι έξω και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίοι ενδεχομένως θα παρατηρούσαν οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα», σημειώνει η αστυνομία σε μια ανακοίνωση.

Το Σίτι του Λονδίνου, όπου εδρεύουν η μεγαλύτερη παγκοσμίως εμπορική ασφαλιστική αγορά, τράπεζες και fund, έχει ερημώσει σε μεγάλο βαθμό από τον Μάρτιο, καθώς από τους περισσότερους εργαζόμενους ζητήθηκε να απασχολούνται με τηλεργασία.

Κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης την Τετάρτη, ο κυβερνήτης της Τράπεζας της Αγγλίας Άντριου Μπέιλι είπε ότι ο κόσμος πιθανόν θα κάνει αστεία σχετικά με το τι έκανε το προσωπικό της τράπεζας.

«Θα αποτελέσουμε τώρα αντικείμενο ατέλειωτων αστείων σχετικά με "τώρα γνωρίζουμε τι έκανε η Τράπεζα της Αγγλίας"», είπε.

«Είμαι βέβαιος πως θα υπάρξουν πολλά άλλα αστεία. Είναι πολύ ήσυχα γύρω από την Τράπεζα της Αγγλίας, πρέπει να το πω αυτό».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 02:18