Η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε σήμερα την Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι και περιηγήθηκε στους κήπους της, όπως σε αυτόν που σχεδίασε η δούκισσα του Κέμπριτζ, η σύζυγος του εγγονού της Ουίλιαμ.

Η έκθεση που ανοίγει αύριο, Τρίτη, για το κοινό είναι το σημαντικότερο ανθοκομικό γεγονός στη Βρετανία και διοργανώνεται από τη Βασιλική Φυτοκομική Εταιρεία (RHS), της οποίας η Ελισάβετ Β΄είναι ανάδοχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την βασίλισσα υποδέχτηκε ο πρόεδρος της RHS Νίκολας Μπέικον πριν την ξεναγήσει μεταξύ άλλων στον “Κήπο Πίσω στη Φύση” (“Back to Nature Garden”) που σχεδίασε η Κέιτ, και ο οποίος βρίσκεται δίπλα σε τοπία των καλλιτεχνών ‘Αντρι Ντέιβις και ‘Ανταμ Γουάιτ, βραβευμένων αρχιτεκτόνων τοπίου.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τον κήπο που περιλαμβάνει μια σχοινένια κούνια, ένα σπιτάκι πάνω σε δέντρο και καταρράκτες χάρηκαν χθες, Κυριακή, η Κέιτ με τα τρία της παιδιά, τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ ήταν σήμερα ανάμεσα στα πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας που συνόδευσαν την 93χρονη Ελισάβετ στην περιήγησή της στην έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στα κτήματα του Βασιλικού Νοσοκομείου του Τσέλσι στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης