Βρετανία: Μεγάλη έκρηξη και πυρκαγιά στο Λέστερ - Τουλάχιστον 6 τραυματίες

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, 22:19
Βρετανία: Μεγάλη έκρηξη και πυρκαγιά στο Λέστερ - Τουλάχιστον 6 τραυματίες
Μεγάλη έκρηξη και πυρκαγιά σημειώθηκε στην πόλη του Λέστερ με απολογισμό τουλάχιστον 6 τραυματίες, οι δύο σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα.

Γύρω στις 19.10 τοπική ώρα η αστυνομία έλαβε κλήση για μεγάλη πυρκαγιά. Τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν μαρτυρίες για ισχυρή έκρηξη σε κτήριο που στεγάζει παντοπωλείο και κατοικία. 

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι, σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη ότι η έκρηξη οφειλόταν σε τρομοκρατική ενέργεια.

Video από το σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη:Η υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών ανακοίνωσε ότι έξι άνθρωποι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από την έκρηξη.

«Μέχρι στιγμής μεταφέραμε έξι ασθενείς στο Leicester Royal Infirmary. Γιατροί παραμένουν επί τόπου», αναφέρεται στο μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter.Η αστυνομία έκανε λόγο για «μεγάλο περιστατικό» και συστήνει στον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή.

H πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Hinckley Road.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως έξι πυροσβεστικά οχήματα, όπως είπε ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας, αλλά και ασθενοφόρα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.

  
Η πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς δύο κτήρια.

Φωτογραφίες: mirror.co.uk

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018, 03:45