«Δεν μπορώ να το κάνω πια, αντίο». Αυτό ήταν το σπαραχτικό μήνυμα που ανήρτησε στο facebook μία 28χρονη μητέρα τριών παιδιών, η Έμμα Τόμας, λίγο πριν αυτοκτονήσει, έχοντας μάθει ότι της έχει αφαιρεθεί η κηδεμονία των δύο παιδιών της.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την αδερφή της Τόμας , Έλεν Πράις «οι κοινωνικές υπηρεσίες το προηγούμενο Νοέμβριο της αφαίρεσαν την κηδεμονία των δύο της παιδιών που είχε αποκτήσει με τον πρώην φίλο της. Το αποτέλεσμα ήταν τα παιδιά να επιστρέψουν στο Μπλάκπουλ όπου έμεναν μαζί με τους γονείς τους πριν αυτοί χωρίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 28χρονη μητέρα άφησε πίσω της ένα παιδί μόλις ενός έτους το οποίο υποφέρει από πάθηση στο ήπαρ, με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Η Τόμας βρέθηκε κρεμασμένη στο κήπο του σπιτιού της από τον πρώην φίλο της και πατέρα του μικρότερου παιδιού Λι Γουάλς. Ο τελευταίος πήγε να τη συναντήσει ύστερα από τσακωμό που είχαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τόμας έκανε χρήση αντικαταθλιπτικών για να ξεπεράσει την απώλεια των παιδιών της. Επίσης η αδερφή της επεσήμανε ότι υπήρχαν έντονα προβλήματα με τον δεύτερο σύντροφό της καθώς και περιστατικά βίας.

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης