Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η ιστορία μιας 18χρονης, η οποία αφού βρήκε τον χαμένο βιολογικό της πατέρα μετά από 12 χρόνια, τον… ερωτεύθηκε και μάλιστα σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Μπορεί η ιστορία του… παράδοξου ζευγαριού να κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του κόσμου και να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, στηρίζεται όμως σε ένα πραγματικό σύνδρομο, που οι επιστήμονες έχουν αποδεχθεί την τελευταία 30ετία: Πρόκειται για τη «γενετική σεξουαλική έλξη», την έλξη δηλαδή που νιώθουν άτομα για τους συγγενείς τους, τους οποίους βρήκαν έπειτα από πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κεντρικό πρόσωπο στην ιστορία είναι 18χρονη από την περιοχή Great Lakes των ΗΠΑ, κοντά στα σύνορα με τον Καναδά, η οποία βρήκε τον πατέρα της μετά από 12 χρόνια, ενώ τελευταία φορά τον είχε δει όταν ήταν πέντε χρονών.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό New York Magazine, παραδέχθηκε ότι τον τελευταίο χρόνο έχει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο διατηρεί και σεξουαλικές επαφές, ενώ όπως αποκάλυψε ήταν και ο πρώτος της ερωτικός σύντροφος!

Στην συνέντευξή της δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει και… γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή με τον πατέρα της προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «ζεύγος» σχεδιάζει μάλιστα να παντρευτεί και να κάνει… μεγάλη οικογένεια, με τη νεαρή να αδιαφορεί για ενδεχόμενα γεννετικά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στα παιδιά τους. Οπως αναφέρει με πλήρη αφέλεια:«Αυτό συμβαίνει αιώνες στις βασιλικές οικογένειες».

Στα σχέδιά τους είναι μάλιστα να μετακομίσουν στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου η αιμομιξία μεταξύ ενηλίκων είναι νόμιμη, προκειμένου να… υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για κοινή ζωή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης