Το πρώτο του τηλεοπτικό μήνυμα απηύθυνε σήμερα τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας), ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, από την Αβάνα, όπου βρίσκεται από τις 10 Ιουνίου, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θεραπεία.

Το κύριο σύνθημα του προέδρου της Βενεζουέλας ήταν: «Μέχρι την παντοτινή νίκη». Στη συνέχεια ανέφερε πως υπεβλήθη σε επέμβαση για να αφαιρεθούν καρκινογόνα κύτταρα και πως η εγχείρηση ήταν απολύτως επιτυχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του Προέδρου της Βενεζουέλας, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και βρίσκεται στο στάδιο πλήρους ανάρρωσης.

Το γαλλικό πρακτορείο ωστόσο, αναφέρει πως θα χρειαστεί μία ακόμη επέμβαση για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Τσάβες.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Προέδρου, η οποία έγινε επειδή ήθελε να πάψουν οι φήμες που τον έφεραν να είναι βαριά άρρωστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από την τηλεοπτική εμφάνιση του Τσάβες, ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, ο οποίος τη χαρακτήρισε «συγκινητική», είπε πως η κυβέρνηση της χώρας του είναι απολύτως ενωμένη.

Διαβάστε επίσης:
Reuters: Ο Τσάβες θα απευθύνει μήνυμα στο έθνος Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 03:10

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης