Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 13χρονο κορίτσι από το Μάντσεστερ της Μεγάλη Βρετανίας, μετά από μαχαιριές που δέχτηκε στην προσπάθεια να υπερασπιστεί με γενναιότητα τον πατέρα της, κάτι που ωστόσο δεν έγινε εφικτό καθώς δεν κατάφερε να γλυτώσει από τα τραύματα του ίδιου δράστη.

H μικρή Ayesha Τζάκσον επισκέφθηκε χθες τον 41 ετών πατέρα της Robert Jackson ο οποίος ζούσε μόνος του στη συνοικία Moston, ενώ η ίδια ζούσε μαζί με τη μητέρα της σε άλλη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν, μετά από συνεχείς προσπάθειες της μητέρας της να επικοινωνήσει με την νεαρή κόρη της, αυτό δεν στάθηκε δυνατόν, κάτι που την ανησύχησε και την οδήγησε να ενημερώσει τις Αρχές.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Βρετανοί Αστυνομικοί που έσπευσα, ανακάλυψαν τον Robert Jackson νεκρό και την Ayesha μέσα σε μια λίμνη αίματος να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Η υπόθεση δείχνει να περιπλέκεται, με την Αστυνομία να ανακοινώνει πως κατέληξε στον δράστη του εγκλήματος, έναν 34χρονο με το ψευδώνυμο «Gasper», ο οποίος βρέθηκε και ο ίδιος νεκρός με τραύματα από μαχαίρι, όταν προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο εν κινήσει, κατεβάζοντας βίαια κάτω τον οδηγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας της 13χρονης, Robert Jackson, χαρακτηρίζεται απ’ όσους τον γνώριζαν στην περιοχή -στην οποία σημειωτέον ζούσε για περίπου 20 χρόνια- ως ένας εξαιρετικά αγαπητός και ήσυχος άνθρωπος, μη μπορώντας να δώσουν κάποια εξήγηση για το μένος που έδειξε ο δράστης, τόσο απέναντί του όσο και απέναντι στην έφηβη κόρη του.

Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης