Η 8χρονη, Delaney Brown, πριν από μερικούς μήνες, διαγνώσθηκε με σπάνια και βαριάς μορφής λευχαιμία.

Σε αυτή την τρυφερή ηλικία τα νοσοκομεία και οι κλινικές είναι η καθημερινότητα της. Δυστυχώς οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι και θεωρούν πως ο μικρός αυτός άγγελος δεν θα μπορέσει να επιζήσει για πολλές ακόμη ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Όταν το ίδρυμα «Μake a Wish» προσέγγισε την οικογένειά της και την ίδια για να μπορέσει να εκπληρώσει τις ευχές της και να την κάνει έστω και για λίγο ευτυχισμένη, έπρεπε να πετύχει δύο πράγματα:

Η μικρή ήθελε να καταφέρει να μιλήσει, έστω και για λίγο, με την αγαπημένη της τραγουδίστρια Taylor Swift και επίσης ζήτησε από όσους ήθελαν, να της τραγουδήσουν τα κάλαντα.

Και οι δύο ευχές της πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Delaney δέχτηκε κλήση, μέσω Skype, ανήμερα των γενεθλίων της και μίλησε πολύ ώρα με την Τaylor Swift, που της έκανε έκπληξη.

Χθες εκπληρώθηκε και η δεύτερη ευχή της, ενώ η μικρή ήταν στο σπίτι της στην Πενσυλβάνια.

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν και τραγούδησαν τα κάλαντα για να εκπληρώσουν αυτό που η οικογένεια της φοβάται πως είναι η τελευταία της ευχή.

Η μικρή τους ευχαρίστησε όλους δημοσιεύοντας στο Facebook μια συγκλονιστική φωτογραφία και τους ευχαρίστησε γιατί κατάφερε να τους ακούσει από το δωμάτιο της.


 
Μετά την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, οι γονείς της ενημέρωσαν τη σελίδα της στο facebook γράφοντας πως η μικρή είναι λίγο καλύτερα, αλλά εξακολουθεί να δίνει δύσκολη μάχη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης