Γυμνή «πιάστηκε» η νεαρή πριγκίπισσα της Αγγλίας, Ευγενία, να ξεσαλώνει σε πάρτι του  κολεγίου, όπου σπουδάζει. Η 18χρονη κόρη του Πρίγκιπα Άντριου, Δούκα του Γιορκ, και της Σάρα Φέργκιουσον τιμωρήθηκε από τη διεύθυνση του κολεγίου Μάρλμπορο, στο Δυτικό Λονδίνο, μαζί και με άλλες συμφοιτήτριές της, όπως μετέδωσε το Associated Press.

Εκπρόσωπος Τύπου του Μπάκινχαμ, έσπευσε να δικαιολογήσει την άτακτη πριγκιποπούλα λέγοντας ότι ήταν μόνο μια γιορτή για το τέλος των μαθημάτων ενόψει καλοκαιριού.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βρετανική εφημερίδα Sun, ανέφερε ότι από τις φωνές των φοιτητών, ξύπνησε ένας εργαζόμενος του κολεγίου και είδε πολλές νεαρές κοπέλες, ανάμεσά τους και την Ευγενία, να χορεύουν σαν τρελές χωρίς τα ρούχα τους. «Δεν υπήρχαν αγόρια στην παρέα ή χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά σίγουρα είχαν πιει πολύ», όπως είπε ένας άλλος μαθητής.

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι η έκτη στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου. Σπουδάζει ιστορία της τέχνης και αγγλικά, ενώ τα δίδακτρα για τη φοίτηση στο κολέγιο αγγίζουν τις 46.000 βρετανικές λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης