Χωρίς φώτα ο Πύργος του Άιφελ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Μαΐου 2017, 13:33
Χωρίς φώτα ο Πύργος του Άιφελ
Το Παρίσι θα σβήσει από τα μεσάνυχτα απόψε τα φώτα του Πύργου του Άιφελ για να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης του Μάντσεστερ, ανακοίνωσε η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας Αν Ινταλγκό.

«Θέτοντας ως στόχο το Μάντσεστερ, οι τρομοκράτες θέλησαν επίσης να επιτεθούν κατά των δικών μας κοινών αξιών: την ακατάλυτη προσήλωσή μας στη δημοκρατία, την ελευθερία, τον ουμανισμό και την κοινή ζωή» αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημάρχου.

Οι συναυλίες και οι διαδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί στο Παρίσι τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν, δήλωσε η δήμαρχος στο μικρόφωνο του δικτύου Europe 1.

«Κάθε γεγονός, είτε πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε δημόσιο ανοικτό χώρο, είτε σε αίθουσα συναυλιών, είτε σ' άλλον χώρο, αναλύεται λεπτομερώς από τις υπηρεσίες ασφαλείας... οι οργανωτές των εκδηλώσεων αυτών συνεργάζονται με την αστυνομία για να αναλύσουν όλες τις παραμέτρους ασφαλείας... Έχουμε αναβαθμίσει, αναβαθμίζουμε κάθε φορά, αναλύουμε το επίπεδο ασφαλείας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε, είναι η καλύτερη συνταγή κατά της τρομοκρατίας» είπε η Αν Ινταλγκό.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Μαΐου 2017, 13:33