Μετά από περίπου 5 μήνες εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία της Maleesa Mooney.

Το 31χρονο μοντέλο είχε βρεθεί φιμωμένο και δεμένο χειροπόδαρα μέσα στο ψυγείο του σπιτιού, όπου διέμενε, στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η αδελφή της, μιλώντας στη NYP αποκάλυψε ότι ήταν δύο μηνών έγκυος.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδερφή μου και με πονάει ακόμη και να το σκέφτομαι», υποστήριξε.

Το μοντέλο που δολοφονήθηκε άγρια

Για τη δολοφονία συνελήφθη εντελώς τυχαία ο Magnus Daniel Humphrey στο σπίτι του οποίου είχε πάει η αστυνομία για άλλη υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 41χρονος ήταν υπό αναστολή για ομοσπονδιακά αδικήματα ναρκωτικών, αφού αποφυλακίστηκε στις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί για όπλα, επιθέσεις, σεξουαλικές επιθέσεις και ψευδή φυλάκιση.

Ο άνδρας που συνελήφθη για τη δολοφονία στη Μινεσότα

Τους τελευταίους μήνες, η 31χρονη εργαζόταν σε κτηματομεσιτικό γραφείο και είχε μετακομίσει σε νέο σπίτι ένα μήνα πριν τη δολοφονία της.

Βέβαια, η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η Mooney, σύμφωνα με τις κάμερες παρακολούθησης του κτηρίου που διέμενε ήταν στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η Αστυνομία ήρθε αντιμέτωπη με τη φρικιαστική εικόνα της νεκρής κοπέλας, η οποία ήταν φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα, καθώς είχε υποστεί τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο, το κεφάλι, την πλάτη και το άνω αριστερό χέρι.

«Οι κακώσεις από αμβλύ αντικείμενο που παρατηρήθηκαν κατά τη νεκροψία δεν θεωρούνται από μόνες τους απειλητικές για τη ζωή», ανέφερε ο ιατροδικαστής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης