Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του Tik Tok, στο αποτυπώνεται η χαρά ενός τετράχρονου κωφού αγοριού που ακούει για πρώτη φορά.

Το βίντεο το δημοσίευσε στο TikTok μια μητέρα τριών παιδιών που ήθελε να μοιραστεί τα πλάνα του γιου της, Σόγιερ, που ακούει για πρώτη φορά τις φωνές της οικογένειάς του μετά την τοποθέτηση κοχλιακών εμφυτευμάτων. Ο μικρός Σόγιερ έχει διαγνωστεί με το Σύνδρομο Pendred, μια γενετική διαταραχή που προκαλεί στα παιδιά πρώιμη απώλεια ακοής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδί φαίνεται στο βίντεο να αποκτά ένα πλατύ χαμόγελο με το που ακούει για πρώτη φορά ήχους, οδηγώντας τη συγκινημένη μητέρα του να πει: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο χαμόγελο που έχω δει ποτέ να κάνει!». Ο Σόγιερ βρίσκεται στο δωμάτιο με τη μητέρα του, τον πατέρα του, τη μεγαλύτερη αδελφή του και τον μικρό αδελφό του, οι οποίοι τον βλέπουν να αντιδρά για πρώτη φορά στη νέα του αίσθηση.

«Η μεγάλη αδελφή Ρόζι, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, είναι πέρα για πέρα ενθουσιασμένη που καλωσορίζει τον αδελφό της στον κόσμο της ακοής, και εμείς ως γονείς είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που έχουμε τη μαγική ευκαιρία να επικοινωνούμε λεκτικά με τον γιο μας», έγραψε η μητέρα του 4χρονου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης