Ένας διανομέας στη Νέα Υόρκη κατηγορείται ότι έκλεψε γλυκά αξίας 90.000 δολαρίων, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Guardian».

O Ντέιβιντ Λίβιγκανεϊ, υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου Lady M, λέγεται ότι έκλεψε 1.020 από τα προϊόντα του από την αποθήκη του καταστήματος στο Λονγκ Άιλαντ Σίτι σε διαφορετικές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια μερικών μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των γλυκών του καταστήματος είναι το δημοφιλές Rabbit Stamp Signature Mille Crêpes, το οποίο έχει λιανική τιμή 90 δολάρια το τεμάχιο και αποτελεί αγαπημένη λιχουδιά διασήμων, μεταξύ των οποίων η Μάρθα Στιούαρτ και η Όπρα Γουίνφρι.

Το περιοδικό της εφημερίδας «New York Times» το είχε κάποτε χαρακτηρίσει «τουλάχιστον το δεύτερο καλύτερο γλυκό στην πόλη».

Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η εταιρεία εις βάρος του, ο κλέφτης μάλλον θα πούλησε τα διάσημα γλυκά της στη «μαύρη» αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του, σύμφωνα με τη «New York Post», «συνελήφθη» από τις κάμερες ασφαλείας να μπαινοβγαίνει πολλές φορές στην αποθήκη, να ανοίγει τους καταψύκτες και να βάζει σε σακούλες τα γλυκά φορτώνοντάς τα στη συνέχεια στο αυτοκίνητό του.

Η εταιρεία διεκδικεί ως αποζημίωση την αξία των κλεμμένων γλυκών με τόκο.

Πηγή: The Guardian, ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης