Συνολικά τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες στο Μέριλαντ των ΗΠΑ σε τρία διαφορετικά περιστατικά με πυροβολισμούς, τα οποία πολύ πιθανό είναι να έχουν τον ίδιο δράστη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την Παρασκευή ένας άνδρας σκοτώθηκε και δύο άλλα άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς έξω από πολυκατάστημα στην κομητεία Μοντγκόμερι. Σε άλλο περιστατικό στην ίδια περιοχή, σκοτώθηκε μια γυναίκα έξω από κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι τα δύο περιστατικά της Παρασκευής συνδέονται με ένα τρίτο, που συνέβη την προηγούμενη μέρα, καθώς οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων ταιριάζουν.

Την Πέμπτη η αστυνομία ταυτοποίησε έναν 62χρονο ως δράστη της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του έξω από σχολείο στην κομητεία Prince George.

Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι ο 62χρονος πρώην ομοσπονδιακός αστυνομικός Ελάλιο Τορντίλ ακολούθησε την 44χρονη γυναίκα στο σχολείο, όπου πήγε για να πάρει τα παιδιά της. Την πυροβόλησε πολλές φορές την ώρα που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητό της. Ένας περαστικός τραυματίστηκε από σφαίρες όταν προσπάθησε να παρέμβει, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Μάρτιο αφαιρέθηκε το όπλο και το σήμα από τον Τορντίλ και τοποθετήθηκε σε διοικητική θέση και στη συνέχεια τέθηκε σε διοικητική αργία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αστυνομία προχώρησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στη σύλληψη του Τορντίλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης