Η Σάρλοτ Σένα, η 9χρονη που χάθηκε σε πάρκο της Νέας Υόρκης, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της ανακοίνωσε η αστυνομία. Το κορίτσι εξαφανίστηκε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του το Σάββατο στη Νέα Υόρκη και έκτοτε ξεκίνησε μία 48ωρη έρευνα για να βρεθεί.

Η αστυνομία εντόπισε τα δαχτυλικά αποτυπώματα του υπόπτου σε ένα σημείωμα λύτρων που είχε παραδοθεί στην οικογένεια. Οι αρχές μπόρεσαν να τον αναγνωρίσουν, καθώς το δαχτυλικό αποτύπωμα ήτα στη βάση δεδομένων μετά από ένα περιστατικό με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 1999.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από λίγη αντίσταση, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και αμέσως το κοριτσάκι βρέθηκε σε ένα ντουλάπι», δήλωσε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με το BBC.

Ο Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ, 47 ετών, εντοπίστηκε σε σπίτι που ανήκει στη μητέρα του και τέθηκε υπό κράτηση για την εξαφάνισή της.

Η οικογένεια της Σάρλοτ είχε πάει εκδρομή για κάμπινγκ όταν η 9χρονη εξαφανίστηκε το Σάββατο σε μια δασώδη περιοχή του Moreau Lake State Park, μιας δημοφιλούς περιοχής περίπου 72 χιλιόμετρα βόρεια του Albany. Όταν δεν επέστρεφε, οι γονείς της και οι γείτονες κατασκηνωτές άρχισαν να ερευνούν την περιοχή.

Η 9χρονη Σάρλοτ είναι καλά στην υγεία της και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο παίδων για προληπτικούς λόγους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης