Ο Vladimir Putin έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι είναι ένας πρόεδρος που το… λέει η καρδιά του!

Έχοντας επιστρέψει πανηγυρικά στο Κρεμλίνο, φροντίζει να δείχνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα πως μπορεί να ηγηθεί και να διατηρήσει τη Ρωσία στις ισχυρότερες χώρες του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς αυτή την κατεύθυνση η κρατική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα από την… υποβρύχια περιπέτεια του Vladimir Putin στη θάλασσα της Βαλτικής. Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά ένα ναυάγιο πλοίου, το οποίο βυθίστηκε το 1869. Η εξερεύνηση διήρκησε περίπου 4,5 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορούμε να διαβάσουμε ακόμα και το όνομα του πλοίου. Δεν είναι καθόλου τρομακτικό. Αντιθέτως, είναι πολύ ενδιαφέρον!», ήταν ορισμένα από τα λόγια του Vladimir Putin.

Το «Oleg» ανακαλύφθηκε το 2003 από Ρώσους δύτες και πλέον εξετάζεται από ειδικούς επιστήμονες.

Παρόλο που ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει φθάσει αισίως τα 60, φροντίζει να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση. Ιππασία, πεζοπορία, καταδύσεις είναι ορισμένες μόνο από τις ασχολίες του Vladimir Putin.

Το 2009 είχε πραγματοποιήσει κατάδυση με βαθυσκάφος στη λίμνη Βαϊκάλη της Σιβηρίας. Το 2011 είχε ανακοινώσει πως είχε ανακαλύψει ο ίδιος δύο αρχαίους αμφορείς στη διάρκεια κατάδυσης στη Μαύρη Θάλασσα, ωστόσο το 2012 το Κρεμλίνο παραδέχτηκε πως η… εξόρμηση ήταν σκηνοθετημένη.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης