Έκπληξη ένιωσαν οι εργαζόμενοι καταστήματος μεγάλης αμερικάνικης αλυσίδας ένδυσης, όταν την Τρίτη είδαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να εισέρχεται στο πολυκατάστημα, προκειμένου να αγοράσει ρούχα για τις κόρες του και τη σύζυγό του Μισέλ.

Για την τελευταία μάλιστα, φάνηκε πως δυσκολεύεται πολύ να επιλέξει το κατάλληλο οutfit,δηλώνοντας στην πωλήτρια που τον εξυπηρέτησε: «Μάλλον πρέπει να αγοράσω κάλτσες». Όσο για τις κόρες του, αφότου προβληματίστηκε λίγο για το κόψιμο της μπλούζας, τελικά επέλεξε t-shirts με κλειστό λαιμό και όχι με «V».

Από την πλευρά της, η πωλήτρια του πρότεινε για την Πρώτη Κυρία ένα απλό φούτερ με κουκούλα, ωστόσο ενημερώθηκε ότι η Μισέλ δεν είναι φαν των «hoodies». Τελικά, της πήρε ένα μπλε σακάκι.
Στο τέλος, ο Αμερικανός πρόεδρος αστειεύτηκε: «Νομίζω ότι οι γυναίκες θα ενθουσιαστούν με την αίσθηση μου πάνω στο στιλ».

Πηγαίνοντας στο ταμείο, αρνήθηκε την επιλογή να λάβει κάρτα- μέλους του καταστήματος, ώστε να έχει 15% έκπτωση, ενώ η ταμίας Σούζαν Παναριέλο του είπε: «Είστε πιο ωραίος από κοντά». Ο Αμερικανός πρόεδρος ανταπέδωσε με ένα φιλί.

Η επιλογή του συγκεκριμένου καταστήματος από τον Αμερικανό πρόεδρο δεν μοιάζει τυχαία, καθώς ο ίδιος κατά την έξοδό του ευχαρίστησε την εταιρεία για την αύξηση του κατώτερου ημερομισθίου στα 9 δολάρια την ώρα (και στα 10 δολάρια από το 2015).

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά