Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό το βράδυ της Τρίτης (26.07.2022) προς το πρωί της Τετάρτης, όπως ανακοίνωσε ο γιατρός του, Δρ Κέβιν Ο’ Κόνορ.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια ο Τζο Μπάιντεν, από σήμερα και για τις επόμενες δέκα ημέρες, θα φορά μάσκα, όσο βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο. Επίσης, θα αυξήσει τα τεστ ανίχνευσης του ιού, για να εντοπισθεί εγκαίρως η πιθανότητα επαναμόλυνσης με κορωνοϊό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ολοκλήρωσε τη θεραπεία του με το Paxlovid, ένα χάπι κατά της Covid της εταιρίας Pfizer, αν και φαίνεται να είχε ήπια συμπτώματα, με τον Λευκό Οίκο να κάνει τα πάντα για να καθησυχάσει για την κατάσταση της υγείας του και την ικανότητά του να κυβερνά, ακόμη και όντας σε απομόνωση. 

Μπάιντεν: Αισθάνομαι υπέροχα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα (27/7) ότι θα μπορεί πλέον να επιστρέψει στα καθήκοντά του και να παρίσταται αυτοπροσώπως στις εργασίες του αφού διαγνώστηκε αρνητικός στην Covid-19, προσθέτοντας ότι «αισθάνεται εξαιρετικά».

«Με το θέλημα του Θεού, τα συμπτώματά μου ήταν ήπια, η ανάρρωσή μου ήταν γρήγορη και αισθάνομαι υπέροχα», είπε ο Μπάιντεν στο προσωπικό και σε δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν στους Κήπους των Ρόδων του Λευκού Οίκου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης