Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του zougla.gr στην GoogleΑπό βέβαιο πνιγμό σώθηκε ένα κοριτσάκι, το οποίο είχε παγιδευτεί στα βράχια, στην παραλία Aberaeron της Ουαλίας. Οι άνδρες των σωστικών συνεργείων έδωσαν αγωνιώδη μάχη, καθώς από ώρα σε ώρα η στάθμη του νερού θα ανέβαινε πάνω από το κεφάλι του άτυχου κοριτσιού, κάνοντας σχεδόν αδύνατο τον απεγκλωβισμό του.
«Έπαιζα κρυφτό και γλίστρησα», ακούγεται να λέει η 9χρονη στο βίντεο, την ώρα που κύματα είχαν αρχίσει να γίνονται απειλητικά χτυπώντας τα βράχια.
Για τον απεγκλωβισμό χρειάστηκε ένα 17χρονο μέλος του σωστικού συνεργείου, ο Τομ Έβανς να φθάσει κάτω από το κορίτσι και να κόψει τις μπότες της. Ήταν ο μόνος που χωρούσε ανάμεσα στα βράχια.
«Ήταν ένα από τα πιο ασυνήθιστα περιστατικά που έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει», ανέφερε συνάδελφος του, συμπληρώνοντας: «Είμαστε χαρούμενοι που όλα πήγαν καλά και ο Τομ βοήθησε τόσο πολύ στην πρώτη του αποστολή».



