Στην Τουρκία, ένας χειρουργός είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς έκανε μια επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου σε μια 20χρονη Βρετανίδα και λίγες μόνο μέρες μετά πέθανε.

Συγκεκριμένα, ο Serkan Bayil έκανε την εγχείρηση στη Morgan Ribeiro, στις 5 Ιανουαρίου, αλλά η νεαρή κοπέλα αρρώστησε όταν γυρνούσε στην Αγγλία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σερβίας, όπου οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι το λεπτό έντερό της είχε διατρηθεί, υπέστη καρδιακή προσβολή, τέθηκε σε κώμα και πέθανε τέσσερις μέρες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Bayil επέμεινε ότι «υπέστη εμβολή κατά την πτήση της», έναν ισχυρισμό που απέρριψε η μητέρα της κοπέλας, Erin Gibson.

Ο χειρουργός ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει τη διαδικασία με επιτυχία σε άλλους δύο ασθενείς από την Αγγλία και ότι είχαν αναρρώσει κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέθανε λόγω εμβολής κατά την πτήση, όχι λόγω επιπλοκών από την εγχείρηση. Είμαι λυπημένος, πάρα πολύ λυπημένος, ήταν τόσο νέα που εύχομαι να μην είχε συμβεί ποτέ αυτό, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου», είπε o Bayil στο Mirror .

Και πρόσθεσε: «Είμαι τόσο λυπημένος ήταν τόσο νέα, θα ήθελα να μην είχε συμβεί ποτέ αυτό, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου».

Από την άλλη, η μητέρα της Morgan Ribeir είπε: «Δεν είναι απλώς “είχε εμβολή”, κόπηκε στο λεπτό έντερο και πιστεύω ότι δεν το εντόπισε. Μας το είπαν οι Σέρβοι χειρουργοί».

Όπως είπε η οικογένειά της, η άτυχη κοπέλα επέλεξε την Τουρκία επειδή ήταν πιο οικονομική λύση σε σχέση με τη Βρετανία που έπρεπε να περιμένει και πολύ καιρό, αλλά και να πληρώσει 10.000 λίρες.

Το τελευταίο βίντεο της Morgan, στο TikTok ήταν: «Η τελευταία μου ανάρτηση πριν από το WLS (εγχείρηση απώλειας βάρους)… τα λέμε από την άλλη πλευρά».

@m0rg4n.m4ri4My surgery date is 5/1/24 IF YOU WANT TO FOLLOW MY JOURNEY IVE TAGGED MY WLS ACCOUNT ❤️♬ Confidence (sped up version) – Ocean Alley

Με πληροφορίες από την DailyMail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης