Σε προγραμματισμένη επέμβαση υποβλήθηκε χθες (16/01) η Κέιτ Μίντλετον.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο 10 με 14 ημέρες και δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, πριν το Πάσχα, προκειμένου να αναρρώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον δεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάστασή της δεν ήταν κάτι που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Προφανώς, υπονοούν ότι ήταν ένα πρόβλημα υγείας που το γνώριζε η πριγκίπισσα της Ουαλίας το τελευταίο διάστημα, και η εγχείρηση είχε προγραμματιστεί. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν τα Χριστούγεννα, έχει δηλαδή να εμφανιστεί περί τις 20 ημέρες.

Τα στοιχεία αυτά έχουν ήδη προκαλέσει έντονες φήμες αλλά και αγωνία στους Βρετανούς για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Τόσο η μακρά παραμονή της στο νοσοκομείο όσο και η εξαιρετικά μακρά περίοδος ανάρρωσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, φανερώνουν, όπως επισημαίνει η Daily Mail, ότι ήταν μια πολύ σοβαρή επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού περιοδικού PEOPLE το πρόβλημα υγείας για το οποίο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση η Μίντλετον δεν σχετίζεται με κακοήθεια.

 

Το νοσοκομείο που βρίσκεται η Πριγκίπισσα Κέιτ

Συγκεκριμένα εκπρόσωπος του βασιλικού ζεύγους είπε: «Η Βασιλική Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη ομαλότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλλει τις επερχόμενες δεσμεύσεις της. Ανυπομονεί να αποκαταστήσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό».

 

 

Τα βρετανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι ούτε ο Ουίλιαμ ούτε και η Κέιτ θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό τους επόμενους μήνες, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χρειαστεί να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πριγκιπικό ζεύγος σχεδίαζε ταξίδι στη Ρώμη την άνοιξη, στο πλαίσιο ειδικής περιοδείας.

Όσον αφορά στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται, είναι η πιο μεγάλη στη Βρετανία.

Η κλινική ξεκίνησε να λειτουργεί το 1932 και σε αυτήν έχουν νοσηλευτεί ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ όπως και ο 35ος Αμερικανός πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι.

Και ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε χειρουργείο

Ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το BBC, για καλοήθη πάθηση του προστάτη και οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για σύντομο χρονικό διάστημα.

Το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ ανέφερε ότι η κατάσταση του βασιλιά δεν είναι ανησυχητική και πως θα υποβληθεί σε «διορθωτική επέμβαση».

Οι δημόσιες υποχρεώσεις του 75χρονου θα αναβληθούν για μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης, ανέφερε το παλάτι.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο αφότου αποκαλύφθηκε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά.

«Όπως και χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο Βασιλιάς αναζήτησε θεραπεία για έναν διευρυμένο προστάτη», ανέφερε η δήλωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης