Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου το οποίο δείχνει τρεις ένοπλους να στήνουν φονική ενέδρα σε κινούμενο όχημα στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, δολοφονώντας μια 28χρονη μητέρα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίζοντας τον οδηγό, τον οποίο πυροβόλησαν πολλές φορές στο σώμα και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο του Νοσοκομείου Τζαμάικα, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τη New York Post, η  Κλαρίσα Μπούργκος, 28 ετών, βρισκόταν σε ένα μαύρο Honda σεντάν που είχε σταματήσει κοντά στην 127η οδό και τη λεωφόρο Liberty στο Richmond Hill, όταν αυτή και ο 39χρονος φίλος της, οδηγός του οχήματος δέχθηκαν πυρά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Η Μπούρκος  πυροβολήθηκε μία φορά στο κεφάλι και πέθανε ακαριαία, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ άφησε ορφανό τον τετράχρονο γιο της.

Το βίντεο που περιήλθε στην κατοχή της αμερικανικής εφημερίδας, δείχνει δύο άνδρες με σκούρα ρούχα να διασχίζουν αργά το δρόμο και να πλησιάζουν το όχημα, ενώ ένας τρίτος άνδρας περπατά ακριβώς δίπλα από το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο. Ξαφνικά, ένας από τους άνδρες τραβάει το όπλο και ρίχνει αρκετούς πυροβολισμούς στο παράθυρο της πλευράς του οδηγού, ενώ ένας άλλος πυροβολεί από πίσω του, όπως δείχνει το βίντεο.

Ο τραυματισμένος οδηγός προσπαθεί να πατήσει το γκάζι και να ξεφύγει, καθώς ο ύποπτος που περπατούσε στο πεζοδρόμιο τρέχει μπροστά από το αυτοκίνητο και ρίχνει μερικές ακόμα σφαίρες στο μπροστινό παρμπρίζ και το πλαϊνό παράθυρο του οδηγού. Οι τρεις ένοπλοι φεύγουν καθώς το αυτοκίνητο του θύματος ακινητοποιείται στη μέση του δρόμου για λίγα δευτερόλεπτα πριν απομακρυνθεί.

Ο οδηγός σταμάτησε στο 103ο τμήμα της αστυνομίας της Νέας Υόρκης,  περίπου 2,5 μίλια από τον τόπο των πυροβολισμών, και είπε στην αστυνομία ότι αυτός και η Μπούργκος είχαν πυροβοληθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης