Η Τσεχική Δημοκρατία κατέγραψε το 24ωρο που πέρασε 7.874 νέα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τα στοιχεία του τσεχικού Υπουργείου Υγείας που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, τα οποία δείχνουν ότι συνεχίζεται η πτώση των νέων κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινά στη χώρα αυτή, η οποία έχει το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων σε αναλογία πληθυσμού στην Ευρώπη.

Τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού που διαγνώστηκαν την Πέμπτη ήταν κατά 5.358 λιγότερα από αυτά που είχαν καταγραφεί την ίδια ημέρα πριν από μία εβδομάδα και με αυτά ανήλθε σε 446.675 ο συνολικός αριθμός των προσβληθέντων από τον SARS-CoV-2 στη χώρα αυτή των 10,7 εκατομμυρίων κατοίκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέοι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 που καταγράφηκαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ανήλθαν σε 185, ενώ σε αυτούς περιλαμβάνονται, εκτός από τους 91 που επήλθαν χθες, και αναθεωρήσεις για τις προηγούμενες ημέρες.

Συνολικά, στην Τσεχία, από τότε που ξέσπασε η πανδημία, 5.755 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της νόσου που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης