Συγκλονιστικά πλάνα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν επιζώντες από την έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία να εκλιπαρούν για βοήθεια.

Ακόμα καλυμμένη από στάχτη και φανερά τρομαγμένη παρουσιάζεται σε βίντεο που έστειλε στην οικογένειά της η 19χρονη Zhafirah Zahrim Febrina.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται τώρα σε ένα κοντινό νοσοκομείο με τον πατέρα και τον θείο της αφού παγιδεύτηκε στο βουνό όπου είχε πάει για πεζοπορία με 18 ακόμη άτομα.

Σε ένα άλλο βίντεο, μια νεαρή κοπέλα απεικονίζεται καλυμμένη με στάχτη στο πρόσωπο, στα ρούχα και στα μαλλιά της. Το πρόσωπό της φαίνεται ματωμένο και η φωνή της βραχνή. Ακούγεται επίσης να μιλάει με αγωνία στο τηλέφωνό της, παγιδευμένη σε αποκαλυπτικές σκηνές.

Τα θύματα ακούγονται να παλεύουν να πάρουν ανάσα στα βίντεο που τράβηξαν για να στείλουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τουλάχιστον 11 πεζοπόροι βρέθηκαν νεκροί μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Μαράπι στην Ινδονησία την Κυριακή – και η έρευνα για τον εντοπισμό άλλων 12 που αγνοούνται βρίσκεται σε αναμονή για λόγους ασφαλείας. Σχεδόν 75 ορειβάτες που πεζοπορούσαν στο βουνό των σχεδόν 2.900 μέτρων έχουν επίσης εγκλωβιστεί, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης