Την τρομακτική στιγμή που μπουλντόγκ (XL Bully) επιτίθεται σε έναν άνδρα, σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, κατέγραψε ένας πολίτης που ήταν παρών την ώρα του συμβάντος.

Τα πλάνα, που τραβήχτηκαν στον σταθμό Stratford, δείχνουν μια γυναίκα να παλεύει να ελέγξει ένα σκυλί με λευκό και ανοιχτό καφέ τρίχωμα. Φαίνεται να τοποθετεί ένα λουρί στο μεγαλόσωμο σκυλί, ενώ κοιτάζει στην πλατφόρμα προς ένα δεύτερο μπουλντόγκ, και αυτό δική της ιδιοκτησίας. Ο δεύτερος σκύλος, ο οποίος είναι ήδη δεμένος με λουρί, πηδάει πάνω σε έναν άνδρα και τον χτυπάει. Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, το μπουλντόγκ επιτέθηκε στον άνδρα όταν εκείνος πήρε το λουρί του από τη γυναίκα ώστε να τη βοηθήσει, καθώς εκείνη πάλευε να τα κρατήσει υπό έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο, η γυναίκα φωνάζει επανειλημμένα: «Δώσε μου τον σκύλο», ενώ το κατοικίδιό της επιτίθεται ανελέητα στον άνδρα που προσπαθεί να αποφύγει τις απόπειρες του να τον δαγκώσει.

 

Παρ’ όλα αυτά, το μπουλντόγκ καταφέρνει να τον δαγκώσει αρκετές φορές στα χέρια, με την αποβάθρα να γεμίζει φτερά από το μπουφάν που φοράει το θύμα. Η γυναίκα προσπαθεί να συγκρατήσει τον άλλο σκύλο, ο οποίος επίσης ορμάει προς τον άνδρα, που φωνάζει επανειλημμένα για βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας προσπαθεί να ξεφύγει από τα επιθετικά σκυλιά, πέφτει κάτω – μόλις λίγα εκατοστά από την άκρη της πλατφόρμας – ενώ ένα τρένο πλησιάζει στο σταθμό. Ο σκύλος, ο οποίος έχει πλέον ξεφύγει από το κολάρο και το λουρί του, πηδάει αμέσως πάνω του, καθώς ο ανήμπορος άνδρας προσπαθεί να τον απωθήσει. Όταν η γυναίκα πιάνει τελικά τον δεύτερο σκύλο, ο τρομοκρατημένος άνδρας τρέχει μακριά, λίγο πριν το τρένο σταματήσει στην αποβάθρα.

Λόγω των πολλών θανάτων που έχουν προκληθεί στη Βρετανία από το 2021 μέχρι το 2023 από επιθέσεις μπουλντόγκ, η βρετανική κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να απαγορεύσει την ιδιοκτησία σκύλων της εν λόγω ράτσας στη χώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης