Στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ με αφορμή την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, θα μεταδοθεί το πρώτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο.

Μπορεί ο ίδιος να μην δώσει το «παρών» στην τελετή, αλλά ηχογράφησε ένα μήνυμα, ώστε αυτό να αποτελεί την ετήσια ομιλία του, για τη σημαντική αυτή ημέρα για τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος με τα πρησμένα μάτια και τις κοκκινίλες στα χείλη του

Στην τελετή θα βρίσκεται η βασίλισσα Καμίλα και θα είναι επικεφαλής της ομάδας των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας που θα παραστούν.

Στο βιντεοσκοπημένο αυτό μήνυμά, ο μονάρχης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «θα συνεχίσω να σας υπηρετώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου».

Υπενθυμίζεται ότι, ο ίδιος συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντα του από το σπίτι, ενώ παράλληλα κάνει και τις θεραπείες του, για τον καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, ζεσταίνει την καρδιά μου να σκέφτομαι τον τρόπο με τον οποίο η Κοινοπολιτεία υπήρξε σταθερή σε όλη μου τη ζωή – μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και περηφάνιας. Τις τελευταίες εβδομάδες, με συγκίνησαν βαθύτατα οι υπέροχες ευγενικές και στοχαστικές ευχές σας για την υγεία μου και, σε αντάλλαγμα, μπορώ μόνο να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία», λέει στην αρχή του μηνύματος.

«Η πίστη μου στις κοινές μας προσπάθειες και τις δυνατότητες των ανθρώπων μας παραμένει τόσο σίγουρη και ισχυρή όσο ποτέ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία καθώς, μαζί, συνεχίζουμε αυτό το ζωτικής σημασίας ταξίδι», καταλήγει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης