Ο Άγγελος Διονυσίου σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει ο χώρος του θεάματος εξαιτίας της πανδημίας ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

-Η τελευταία χρονιά άλλαξε τα δεδομένα, ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα πάντα.

Έχουμε να δουλέψουμε σχεδόν έναν χρόνο, έχουν ακυρωθεί συναυλίες, έχουν κλείσει μαγαζιά, η καθημερινότητα είναι παράξενη, έχουμε μάθει αλλιώς. Στεναχωριέμαι, γιατί όλα τα δεινά, τα έχει περάσει ο δικός μας κλάδος, μην κοιτάζουμε 5-10-20-30 τραγουδιστές, που είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν τραγουδιστές και τραγουδίστριες, σερβιτόροι, σε πολλές δουλειές, οι οποίοι πεινάνε, δεν έχουν μεροκάματο και τι δίνει το κράτος; Ψίχουλα…

-Βρίσκεσαι ανάμεσα στον αριθμό των καλλιτεχνών που προανέφερες;

Δεν είπαμε ότι πεινάμε, αλλά οπωσδήποτε κάνουμε αυτή τη δουλειά για να ζήσουμε, πόσο θ’ αντέξουμε; Τα έτοιμα κάποτε τελειώνουν, δεν είμαστε δισεκατομμυριούχοι.

-Πιστεύεις ότι θα συνηθίσουμε σ’ αυτόν τον τρόπο ζωής στο μέλλον, ότι η διασκέδαση μπαίνει σε ευρωπαϊκά πρότυπα, θα υπάρξει η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα στην Ελλάδα;

Τον Έλληνα δεν μπορείς να στον κλείσεις σε καλούπια, οπότε, δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάει, αλλά όταν πια θα ανοίξουν, ο κόσμος θα ξεχυθεί πάλι έξω και θα διασκεδάζει, όπως διασκέδαζε. Το πόσο καιρό θα μας πάρει δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, γιατί υπάρχει πρόβλημα.

Περισσότερα στο govastileto.gr