Στα «Odeon Όπερα» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Άντζελα Γκερέκου, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρώτη ταινία μυθοπλασίας της Άντζελας Ισμαήλου «Interlude City of a Dead Woman» (Η πόλη της Σιωπής).
Για άλλη μια φορά η πρώην βουλευτής έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ και την ομορφιά της. Ντυμένη στα μαύρα και με το μαύρισμά της καλά να κρατεί η Άντζελα πόζαρε στον φακό του govastileto.gr μαζί με τη σεναριογράφο, ηθοποιό και παραγωγό, Άντζελα Ισμαήλου.
Λίγα λόγια για την ταινία:
Οι ιστορίες τριών ανθρώπων διασταυρώνονται στο ιερό νησί της Πάτμου. Η Δάφνη (Ισμαήλου), απομονωμένη από την κοινωνία οδηγείται σ’ έναν δρόμο προσωπικής κάθαρσης. Ο Θεόντορικ (Μπένσον) και ο Εστέμπαν (Γουάιλντπρετ), θα βρεθούν στο νησί αναζητώντας απαντήσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ο πρώτος, ιερέας, αναζητά σπάνια χειρόγραφα στο μοναστήρι, ο δεύτερος οδηγείται εκεί για να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον καταδιώκουν. Η τυχαία συνάντηση των δύο ανδρών με τη Δάφνη θα τους ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, οδηγώντας τους σε μεγαλύτερες αλήθειες από εκείνες που προσδοκούσαν να βρουν.
.jpg)