Η Θάλεια Ματίκα αποκάλυψε πως το πρώτο της ραντεβού με τον σύζυγό της ήταν επαγγελματικό: «Ήταν καθαρά επαγγελματικό το πρώτο μας ραντεβού. Με κάλεσε γιατί έκανε την παραγωγή του έργου. Τότε δεν περνούσε από το μυαλό μας πώς θα εξελισσόταν η σχέση μας. Ο έρωτας ήρθε σιγά σιγά.»

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκαλύπτει και τον τρόπο που της έγινε η πρόταση γάμου: «Το είχαμε συζητήσει, αλλά ο τρόπος που έγινε ήταν έκπληξη. Έγινε σε ανύποπτο χρόνο, μετά από πρόβα, και μέσα στο σπίτι ήταν όλοι οι φίλοι μας κρυμμένοι! Δεν σου κρύβω πως συγκινήθηκα. Και η πρόταση και το πάρτι που ακολούθησε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ήταν υπερπαραγωγή! Στο πάρτι, καλωσορίσαμε πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους και περάσαμε πολύ όμορφα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός δεν διστάζει να παραδεχθεί πως προτού γνωρίσει τον σύντροφό της δεν πίστευε στον «μεγάλο έρωτα»: «Στη ζωή μου είμαι ρεαλίστρια και τοποθετώ τη λογική πάνω απ’ όλα. Αυτά τα πράγματα, όμως, δεν λειτουργούν έτσι. Τελικά, η ζωή σου τα αναιρεί όλα. Σήμερα, σαφώς και πιστεύω στο μεγάλο έρωτα.»

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης