Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, 8 Λέξεις, ο Οδυσσέας πολιορκεί την Έρση και προσπαθεί να την πείσει για τα αισθήματά του για εκείνη, όμως οι πληγές του παρελθόντος κάνουν την Έρση πολύ επιφυλακτική απέναντί του. Εν τω μεταξύ, η Ιφιγένεια και οι Πετροσιάν αγωνιούν για την έκβαση του σχεδίου τους. Ο Μιχαήλ επισκέπτεται την Ηλιάνα στην κλινική και τα σκληρά του λόγια την φέρνουν στα όρια της νευρικής κρίσης. Ο Σίμος συνεχίζει τις αναρτήσεις στο σάιτ του, φωτογραφίζοντας συνεχώς τον Μιχαήλ πίσω από το εpωτικό σκάvδαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ολυμπία υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με τον γάμο των γονιών της κι αποφασίζει να το ψάξει, ενώ η Εύα έρχεται όλο και πιο κοντά στον Νικηφόρο. Η Ηλιάνα τηλεφωνεί στην Αριάδνη αλλά η αντίδραση της μικρής δεν είναι η αναμενόμενη. Ο Δαμιανός διεκδικεί τη Σοφία μπροστά στα μάτια του Φοίβου. Ο Έκτορας σκέφτεται όλο και πιο ζεστά να ακολουθήσει μια καριέρα στην πολιτική. Η Έρση αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να γυρίσει σπίτι και στην αγκαλιά του Οδυσσέα.

Ο Οδυσσέας είναι πλέον σίγουρος ότι η Γκρέις είχε πρόσβαση στο πατρικό τους σπίτι και ξεκινά να ψάχνει την αλήθεια για την μυστηριώδη επίσκεψή της στην Κέρκυρα. Ο Νικηφόρος και η Εύα έρχονται όλο και πιο κοντά και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά γι’ αυτό το ζευγάρι. Ο Έκτορας είναι σίγουρος πλέον ότι θέλει να ακολουθήσει μια καριέρα στα πολιτικά και η Στέλλα του κανονίζει ραντεβού με το κόμμα της Δημιουργικής Πορείας. Ο Οδυσσέας εκφράζει για άλλη μια φορά στην Έρση πόσο βαθιά την αγαπάει και της ξανακάνει πρόταση γάμου!

Η έρευνα για τον αλγόριθμο ξεκινάει, γεγονός που προκαλεί εντάσεις μεταξύ Φοίβου και Δαμιανού. Ο Μητροφάνης δίνει καινούριο «στόχο» στον Φοίβο κι αυτή τη φορά πρόκειται για έναν πολιτικό! Η Κατερίνα κάνει άλλη μια προσπάθεια για να τα ξαναβρεί με τον Μιλτιάδη, δυστυχώς όμως πέφτει σε… τοίχο. Ο Σπύρος εκεί που δεν το περιμένει, δέχεται επίσκεψη από τον πατέρα του τον Βαγγέλη (Ιεροκλής Μιχαηλίδης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης