Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει για την Κατερίνα Καραβάτου και την τεσσάρων μηνών κόρη τους, περιγράφει πώς είναι ως πατέρας και δεν διστάζει να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η σύζυγός του όταν της ανακοινώθηκε πως το «Κους Κους» κόβεται από το πρόγραμμα του ALPHA.

«Η Κατερίνα είναι μία πολύ συνεπής επαγγελματίας. Εκείνη θα μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν, όμως εγώ έχω και θέση και άποψη! Υπήρξε μεγάλη αναταραχή και αγωνία. Θεωρώ ότι ήταν πολύ λάθος η συμπεριφορά, ο τρόπος και ο χρόνος… Είμαι πολύ προστατευτικός μαζί της. Όταν της συνέβη ό,τι της συνέβη, συγκρατήθηκα, γιατί ήταν σε εγκυμοσύνη και δεν μπόρεσα να αντιδράσω όπως ήθελα… Θα δείξει αν η Κατερίνα θα δικαιωθεί..» αναφέρει o Κρατερός Κατσουλής σχετικά με την απότομη διακοπή της εκπομπής που παρουσίαζε η Κατερίνα στον ALPHA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα τηλεοπτικά σχέδια της 37χρονης συζύγου του όπως και για το μέλλον της στον ALPHA, δηλώνει στην εκπομπή «Movies & Stars»: «Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Ξέρω ότι συζητάει για διάφορα πράγματα, έχει πολλά σχέδια, αλλά προς το παρόν δεν έχει κάτι σίγουρο. Στο ‘’Dancing with the stars’’ δεν ξέρω αν της έχει γίνει πρόταση και δεν ξέρω αν θα το κάνει. Αυτό έχει πολλή προπόνηση και δουλειά. Το έχει! Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει τη δύναμη και το ενδιαφέρον να το κάνει, γιατί με το παιδί έχει αλλάξει το ωράριό μας».

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο αγαπητός ηθοποιός εξομολογείται ότι «η καρδιά μου ανήκει σε δύο γυναίκες. Αν δεν υπήρχε η μία, δεν θα υπήρχε η δεύτερη. Οι προτεραιότητες παραμένουν. Η κόρη μου είναι τεσσάρων μηνών και ζω τον νέο μου ρόλο όμορφα και φυσικά. Το θέλαμε και έγινε. Δεν προέκυψε ξαφνικά. Θέλαμε και οι δύο να κάνουμε οικογένεια και θέλουμε οπωσδήποτε και δεύτερο παιδί! Επειδή ούτε η Κατερίνα ούτε εγώ έχουμε αδέλφια, θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια».

«Η Κατερίνα ως μαμά είναι πολύ φυσιολογική μητέρα. Σε ποιον μοιάζει η κόρη μας δεν μπορώ να το εντοπίσω. Στο παιδί βλέπω την Κατερίνα και εκείνη εμένα! Έχει πάρει πάντως τη μύτη του μπαμπά της Κατερίνας! Ευτυχώς δεν πήρε τη δική μου» λέει αστειευόμενος ο ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, για τις θαυμάστριες που τον πολιορκούν υπογραμμίζει: «Πάντα οι θαυμάστριες με πλησίαζαν με πολύ γλυκό τρόπο. Τώρα υπάρχει αυτή η προσέγγιση, αλλά είναι εκ του ασφαλούς, επειδή είμαι παντρεμένος. Λένε ότι οι παντρεμένοι προσελκύουν περισσότερο τις γυναίκες. Εγώ δεν το έχω διαπιστώσει ακόμα, ίσως επειδή δεν αφήνω περιθώρια. Είμαι “αλλού” τι να κάνουμε;».

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σήμερα στις 20.00 το βράδυ.

Πηγή: Yupi

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης