Θα έκανε παιδί εκτός γάμου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011, 21:58
Θα έκανε παιδί εκτός γάμου
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Νικολέτα Ράλλη στον Γιώργο Σατσίδη, κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα…

Τι είπε για τον ανταγωνισμό της με την Ελένη Μενεγάκη;


Όταν ανακοινώθηκε ότι η Μενεγάκη θα είναι απέναντί μου, δεν είπα «Ω θεέ μου! Επειδή δεν έπαιζε ούτε η Σταματίνα τότε, είπα ωραία δεν θα είμαστε μόνοι μας. Όταν βέβαια έχεις απέναντι σου την Ελένη τα πράγματα δεν είναι εύκολα, μιλάμε για μία γυναίκα που κάνει τηλεόραση 17 χρόνια και εγώ τότε ήμουν μόνο μία εβδομάδα στον αέρα. Δεν είναι σκοπός μου να πάρω το κοινό της Ελένης, αλλά να καλύψω άλλα γούστα».

Για τον Σταμάτη Μαλέλη;


«Ο κύριος Μαλέλης είναι ο άνθρωπος που με μία πρόταση θα καταλάβεις τι θέλει ακριβώς από εσένα. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να εμπιστεύομαι τυφλά αλλά και να φοβάμαι τόσο πολύ έναν άνθρωπο! Εκπέμπει κύρος, ασφάλεια και εμπνέει σεβασμό! Μπροστά του νιώθω σαν μαθήτρια με τον καθηγητή σε σχολείο!»

Για τη Χριστίνα Λαμπίρη;


Δεν τη συναντάω σχεδόν καθόλου γιατί είναι αλλού το γραφείο της... Έχω πολύ καιρό να τη δω στους διαδρόμους. Είμαστε μια χαρά. Εξαρχής άλλωστε η συμφωνία ήταν ότι θα περάσω τη δική μου προσωπικότητα στην καινούργια εκπομπή. Δεν είναι η ίδια εκπομπή με πέρσι.

Tέλος πως είναι το στιλ του άντρα που της αρέσει;

Δεν μου αρέσουν γενικά οι μεγάλοι άντρες, θέλω ο άντρας να είναι στην ηλικία μου για να έχουμε τα ίδια γούστα. Άσε που οι άντρες δεν με φλερτάρουν σχεδόν καθόλου! Αναγνωσιμότητα υπάρχει, αν και δεν τη ζω πολύ γιατί είμαι άνθρωπος του σπιτιού. Παίρνω κάτι email περίεργα, αν και γενικά θα έλεγα ότι αν κάποιος δίσταζε μια φορά να με πλησιάσει πριν, τώρα διστάζει χίλιες! Εγώ πάντως δεν θέλω πολλά πράγματα. Απλά! Με ενδιαφέρει να προσέχει τον εαυτό του, όποια κι αν είναι η εμφάνισή του! Πολύ σημαντικό πράγμα είναι η μυρωδιά! Θέλω να με προσέχει, να νιώθω ασφάλεια. Για μένα παίζει ρόλο πολύ η θερμοκρασία… όταν με παίρνει αγκαλιά να χάνομαι! Θέλω να έχει μεγάλη αγκαλιά και μεγάλες πλάτες. Έχω ερωτευτεί πραγματικά, πριν από περίπου 6 χρόνια! Κράτησε πολύ αλλά δεν διήρκεσε. Τελείωσε λόγω της ηλικίας. Ή έπρεπε να παντρευτούμε ή να χωρίσουμε! Φυσικά και θα έκανα παιδί εκτός γάμου, γιατί είμαι κατά του να ρίξω ένα μωρό. Γι’ αυτό το λόγο προσέχουμε για να έχουμε. Γι’ αυτό δεν είμαι γυναίκα της μιας βραδιάς! Θέλω όλα να προκύψουν παραδοσιακά, πρώτα γάμος και μετά παιδιά.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011, 22:01