Για την εμφάνισή του στον ελληνικό τελικό της Eurovision και τα λάθη που έκανε τη στιγμή που ερμήνευσε το τραγούδι του «Watch my dance» μίλησε ο Λούκας Γιώρκας στο «Πρωινό mou» σήμερα το πρωί που ήταν καλεσμένος.

«Τραγουδιστικά στον εαυτό μου για εκείνη τη βραδιά θα έβαζα ένα πεντάρι. Ήμουν τόσο φορτισμένος, που έφυγα τονικά δύο φορές» είπε χαρακτηριστικά και υποσχέθηκε πως αυτό που θα δούμε στη Γερμανία θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό: «Είχαμε ένα μικρό πλατό στην Ελλάδα και θα αναγκαστούμε στη Γερμανία να γεμίσουμε μία πολύ μεγάλη σκηνή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κωνσταντίνο Ρήγο. Πιστεύω, πάντως, πως, αν είχαμε κόσμο από κάτω, θα ήταν πολύ καλύτερο, γιατί δέχεσαι την ενέργεια του κόσμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός τραγουδιστής ανέφερε πως αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται και το video clip του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 56ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου στη Γερμανία, και πρόσθεσε: «Άκουσα πως ο Τσαουσόπουλος μου έβαλε έναν άσο, γιατί δεν πίστευε πως θα μπορέσει το τραγούδι να γίνει δεκτό στο εξωτερικό. Αμέσως μετά εγώ υποσχέθηκα πως το μήνυμα θα γίνει αντιληπτό στο εξωτερικό και πως, όταν βγούμε στη σκηνή, θα καταλάβουν πώς πατάει η Ελλάδα!».

Όσο για τον πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο; «Την ώρα που άκουσα το τραγούδι είχα ταραχθεί τόσο πολύ, γιατί σκεφτόμουν τον Δημήτρη Μητροπάνo, μετά την εμπειρία να μου δείχνει πώς να χορεύω αλλά και μόνο το γεγονός ότι μου επέτρεψε να τον γνωρίσω, έστω και λίγο, αισθάνομαι πολύ τυχερός».

Δηλώσεις για την απόδοσή του τη βραδιά του τελικού έκανε και στην «Πρωινή Μελέτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Λ. Γιώρκας: «Έκανα κάποια τονικά λάθη»
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης