Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του αν θα πήγαινε σε κάποιο reality, αλλά και για το αν η κρίση έχει επηρεάσει το επάγγελμά του.

Παρά την κρίση, τα θέατρα φέτος πηγαίνουν καλά, τουλάχιστον εισπρακτικά…

Δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα θέατρα… Κάποιοι δυσκολεύονται, κάποιοι θα κλείσουν… Αλλά είναι φυσικό, όταν υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παραγωγών και παραστάσεων. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πολύ σκληρή χρονιά, στην οποία εμείς εδώ στο θέατρο Ακάδημος αντέχουμε. Ο κόσμος αισθάνεται την ανάγκη να ψυχαγωγηθεί – αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχει και τίποτα να δει κανείς πια.

Δεν υπάρχει τίποτα;
Υπήρχε κάτι;

Το «Just the two of us», το «X-Factor», το «Master Chef»;

Τι είναι αυτά; Αυτά είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι. Νομίζω ότι κλείνει ο κύκλος για τέτοιου είδους θεάματα. Ο κόσμος δεν τα βλέπει πια. Συναντάς στο δρόμο ανθρώπους και διαμαρτύρονται. Στο σπίτι μου δεν ανοίγει η τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέτε ότι κλείνει ο κύκλος, παρόλα αυτά το «Just the two of us» και το «Master Chef» έκαναν 40άρια στην τηλεθέαση.
Δε δίνω σημασία στα νούμερα. Συμμετείχα σε σίριαλ στο κρατικό κανάλι για το οποίο οι μετρήσεις έδιναν 5%, και όλοι το είχαν δει! Πώς το είχαν δει; Δεν μου λένε κάτι οι μετρήσεις, δεν μου έλεγαν ούτε όταν κάναμε 50άρια σε σίριαλ.

Αν σας πρότειναν να πάτε στον επόμενο κύκλο του «Just the two of us», τι θα απαντούσατε;

Τι κάνουν εκεί; Χορεύουν και τραγουδούν; Για ποιο λόγο;

Κατ’ αρχάς ψυχαγωγικό και έπειτα φιλανθρωπικό. Μέρος των εσόδων από τις τηλεφωνικές κλήσεις του κοινού διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Και τι είναι αυτοί; Υπεράνθρωποι; Δεν καταλαβαίνω την έννοια της φιλανθρωπίας. Δηλαδή, τι θα μπορούσε να είναι πέρα από φιλάνθρωπος ο οποιοσδήποτε άνθρωπος; Πρέπει να το κάνουν μέσω τηλεόρασης; Δεν το καταλαβαίνω… Να πήγαινα να κάνω τι; Να παράσχω τις φωνητικές μου ικανότητες για να «φιλανθρωπίσει» το κανάλι; Αν θέλει το κανάλι να «φιλανθρωπίσει», ας στείλει τα λεφτά από τις διαφημίσεις.

Πηγή:Εγώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης