Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλας, καθώς σε πέντε μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. «Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και εγκρατής, όπως άλλωστε κάθε γυναίκα που εγκυμονεί. Εύχομαι όλα να πάνε καλά», δήλωσε στην «Espresso της Κυριακής» η παρουσιάστρια του «Κους-κους», η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Κατερίνα το τελευταίο διάστημα είναι όλο και πιο γλυκιά, ενώ η κοιλίτσα της έχει ήδη αρχίσει να γίνεται εμφανής. Οι κινήσεις της κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής της στο κανάλι του Alpha είναι προσεκτικές και σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθεί να ξεκουράζεται περισσότερες ώρες την ημέρα σε σχέση με το παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύντροφός της, ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης, είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, παράλληλα δε δεν τον απασχολεί το φύλο του παιδιού. Άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζευγαριού μας αποκαλύπτει πως «επιθυμεί ένα γερό παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία του με τη αγαπημένη του και δεν τον απασχολεί κάτι άλλο».

Να θυμίσουμε πάντως πως η Κατερίνα Καραβάτου τις πρώτες εβδομάδες της κύησης πέρασε τη γρίπη Η1Ν1 και νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας. Η περιπέτεια αυτή της παρουσιάστριας οδήγησε το ζευγάρι στην απόφαση να κοινοποιήσει το ευχάριστο γεγονός, όταν θα ήταν σίγουρο πως όλα πηγαίνουν καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το έμβρυο.

Όσο για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού που προγραμματιζόταν για το καλοκαίρι, ίσως να καθυστερήσει λόγω της εγκυμοσύνης, καθώς πρώτη προτεραιότητα της Κατερίνας και του Κρατερού είναι ο ερχομός του μωρού τους. «Δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι θα κάνουμε» περιορίστηκε να πει η παρουσιάστρια, η οποία φαίνεται αλλά και δηλώνει τρισευτυχισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Ο Κρατερός Κατσούλης επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης