Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ότι είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, ενώ μίλησε και για τον νεογέννητο γιο του Φώτη Σεργουλόπουλου.

«Θέλω πάρα πολύ να βαφτίσω το μωρό, το οποίο θέλω να το… φάω από την ώρα που γεννήθηκε. Έχει αυτό το χαμόγελο του Φώτη, είναι ίδια η φάτσα. Αφού, όταν ο Φώτης έδειξε τη φωτογραφία του μωρού στο γραφείο, ένας συνεργάτης μας, ο Γιάννης Πουλόπουλος, νόμιζε πως είναι application που έδειχνε τον Φώτη μωρό», ενώ συμπλήρωσε: «Θέλω πάρα πολύ να το κάνω. Έτσι κι αλλιώς είναι οικογένειά μου το μωρό, είναι οικογένειά μου ο Φώτης και μπορεί να το κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσιάστρια του Star, που κρατάει χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της, αποκάλυψε ότι είναι πολύ καλά αυτή τηn περίοδο. «Το να το συζητήσω και να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο μου φαίνεται ότι μου το αποδυναμώνει. Δεν θέλω να μιλήσω για το πώς αισθάνομαι, για το πώς συμπεριφέρομαι, για το πώς περνάμε, τι κάνουμε, αν είμαι ερωτευμένη. Ντρέπομαι! Είμαι καλά! Είχα να νιώσω χρόνια ότι ανήκω κάπου» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης