Ψάχνουν να βρουν τρόπο να συνεργαστούν ο Γρηγόρης με την Ελένη, αλλά δυσκολεύονται, μιας και είναι σε διαφορετική τηλεοπτική στέγη ο καθένας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν στα βραβεία του MAD, όπου παρουσίαζαν μαζί το βραβείο της καλύτερης τραγουδίστριας της χρονιάς (το οποίο πήρε η Δέσποινα Βανδή). Ενώ περίμεναν πίσω από τη σκηνή μέχρι να έρθει η στιγμή να εμφανιστούν και καθώς η στιγμή αυτή καθυστερούσε να έρθει, έπιασαν κουβέντα για διάφορα θέματα, μέχρι που ο Γρηγόρης εξομολογήθηκε στην Ελένη ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστούν.

 

Η Ελένη ενθουσιάστηκε με την ιδέα, οπότε άρχισαν να σκέφτονται μαζί τρόπους για το πώς μπορεί να συμβεί αυτό. «Δεν κάνουμε μαζί μια εκπομπή;» πρότεινε ο Γρηγόρης. «Να κάνουμε, αλλά για ποιο κανάλι;», ρώτησε η Ελένη εκπλήσσοντας τον Γρηγόρη με την εύστοχη ερώτησή της, κάτι που η γλυκιά παρουσιάστρια δεν το κάνει συχνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι δύο τηλεοπτικοί αστέρες έχουν «βαριά » συμβόλαια με δύο από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας. Το να εμφανιστούν μαζί σε νέα εκπομπή από τεχνικής πλευράς θεωρείται μάλλον απίθανο σενάριο, όσο και να το θέλουνε οι ίδιοι, αλλά τελικά βρήκαν έναν εναλλακτικό τρόπο «συνεργασίας».

 

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να δείτε σύντομα στις οθόνες σας, μόνο για μία μέρα όμως, ανταλλαγή συμπαρουσιαστών των δύο πρωινών εκπομπών. Τον Νίκο Μουτσινά, δηλαδή, μαζί με την Ελένη Μενεγακη στον Alpha και την Κατερίνα Ζαρίφη στο πλευρό του Γρηγόρη στον Όμορφο Κόσμο.

 

Αυτό βέβαια αν το εγκρίνουν τα δύο κανάλια.Ο Γρηγόρης και η Ελένη πάντως το έχουν ήδη προτείνει επίσημα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης